Despre noi

Grupul de firme SFS Group este format din trei firme puternice in zona noastra de actiune: Smart Clean, firma de curatenie industriala cu cca 50 de angajati, specializata in servisarea clientilor din industria alimentara si nealimentara, Facility Distrib, furnizor de echipamente, consumabile industriale si mentenanta acestora si Sanechem RO furnizor specializat in solutii chimice necesare fluxului de lucru din industria alimentara si nealimentara.
Smart Clean a aparut ca o necesitate, aceasta fiind impusa de nevoia existentei unui jucator important pe aceasta piata. Nu promovam ideea de a vinde cel mai mult sau cel mai ieftin insa cu siguranta vindem cel mai bun serviciu profesional de curatenie de pe piata, aceasta fiind principala noastra preocupare.
Un alt detaliu important care face diferenta este acela ca folosim doar solutii si echipamente profesionale, cu un randament ridicat, ecologice in conformitate cu legislatia in vigoare. Firma de curatenie Smart Clean nu ofera doar o lista de servicii ci impreuna cu clientul dezvolta solutii complete de igiena in concordanta cu nevoile acestuia.

Facility Distrib este un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii.

Compania s-a infiintat din dorinta de a oferi sectorului de productie alimentara si altor industrii echipamente care sa-i ajute in cresterea performantei si reducerea concomitenta a costurilor de intretinere.
Facility Distrib comercializeaza in primul rand produse utilizate in procesul de productie: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, etc. Alta linie de distributie este cea de produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, urmata de produse de transmisie a puterii, uleiuri si vaseline, adezivi si altele utilizate drept consumabile sau ca piese de schimb si bineinteles echipamente complete de protectie.

Clientilor nostri le oferim, cu ajutorul echipei de mentenanata, servicii de garantie si post garantie pentru toate echipamentele puse de catre noi in functiune cat si mentananta pentru restul echipamentelor din fluxul tehnologic. Datorita cunostintelor acumulate in decursul anilor, furnizarii serviciilor de curatenie profesionala, mentenanta cat si implementarea de solutii complete de igiena la client am dezvoltat inca o linie de afacere, si anume le furnizam clientilor nostri cursuri specializate de igiena, mentenanta cat si fluxuri informationale. Din acest motiv organizam o intalnire anuala cu toti responsabilii de igiena din cadrul celor mai mari clienti ai nostri din industria carnii denumita Meat Experts.

SFS GROUP functioneaza pe principiul celor 8 pasi de baza in procesul de igienizare:


→ Auditul predictiei - pentru pregatirea profesionala colectam informatiile direct la sediul clientului
→ Analiza informatiilor-procesam datele obtinute, concentrandu-ne pe crearea celui mai bun program de igiena pentru instalatiile dumneavoastra
→ Prezentarea solutiilor- cream un program optim de spalare si dezinfectare pe care o prezentam la fata locului
→ Implementarea- procesam datele obtinute prin focalizare pentru a crea cel mai bun program de igiena
→ Optimizarea-tratam igiena ca un proces continuu si vizitam in mod regulat compania dumneavoasta pentru a imbunatati solutiile de igiena
→ Controlul auditurilor-in consultare cu dumneavoastra, efectuam audituri ale proceselor de spalare si dezinfectie prin monitorizarea regularitatii acestora
→ Instruire-oferim cunostinte actuale despre procesele de intretinere a igienei,utilizarea mijloacelor de curatare si dezinfectie si service-ul dispozitivelor noastre
→ Serviciul tehnic-oferim servicii regulate pentru functionarea fiabila a dispozitivelor noastre.

Compania noastra detine toate elementele necesare unei bune organizari in fluxul proceselor din industria alimentara si asigura un excelent raport calitate-pret prin crearea unui program personalizat in functie de nevoile clientilor nostri.

Gama diversa de produse face din Facility Distrib un partener potrivit pentru orice solutie tehnica doriti in procesele dumneavoastra, pentru mai multe industrii. Reprezentantii firmei va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti produsele potrivite, raspunzand prompt la orice cerere.
Sanechem RO este reprezentanta pe teritoriul Romaniei a Kuchnie Swiata, producator a brandului polonez Sanechem Spzo, dezvoltata special pentru servisarea in industria alimentara a clientilor existenti cat priveste impactul igienei in afacerea acestora. Firma este infiintata in anul 2016, iar pana in acest moment s-au realizat toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii. Practic s-a depus documentatia pentru emiterea de catre Ministerul Sanatatii a autorizatiilor pentru produsele biocide si Ministerul Mediului pentru produsele periculoase ca la acest moment sa putem construi o oferta completa la orice posibil client din industria alimentara.