Curatenie industriala

  • Acasa
  • Curatenie industriala

Serviciile noastre

In industrie, cand vorbim de igiena, vorbim despre calitate.

In industrie, cand vorbim de igiena, vorbim despre calitate. Pentru a avea produse de calitate este esential sa respectam si sa aplicam normele de igiena. In industria alimentara, lucrul acesta devine si mai important deoarece produsul finit ajunge pe mesele noastre, si implicit in viata noastra. Un produs alimentar provenit dintr-o fabrica avand conditii precare de igiena, isi pierde termenul de valabilitate inscris pe ambalaj, dar si mai grav decat atat ne poate pune in pericol sanatatea noastra si a copiilor nostri.Un lot de produse contaminate va atrage dupa sine consecinte grave asupra afacerii dumneavoastra.

Noi, cei de la SFS GROUP cunoastem toate aspectele legale si morale legate de procesul de igienizare si intelegem complet importanta sa, de aceea am dezvoltat proceduri exacte in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru a va putea oferi o schema de igiena completa si corecta.

Curatenie de contrast

Acest tip de operatiune poate fi efectuat inaintea unui audit sau chiar la anumite intervale de timp pentru o igienizare profunda a spatiului de lucru. Oferim servicii complete in aceasta privinta , de la efectuarea acestui procedeu si pana la instruirea angajatilor dumneavoastra.

Curatenie de intretinere

Igienizarea in industria alimentara este factorul cheie in obtinerea unui produs de foarte buna calitate si cu un termen de valabilitate corect. Cu ajutorul echipei noastre, puteti externaliza aceasta parte a afacerii dumneavoastra, atat de problematica uneori, astfel incat sa va puteti concentra atentia si resursele umane asupra principalei dumneavoastra activitati. SFS GROUP are in componenta sa oameni pregatiti sa intervina in procesul de igienizare pentru ca la final sa va ofere teste de sanitatie conforme si legale.

Igienizare suprafete vitrate

Suprafete vitrate impecabile, stralucitoare, mai curate, mai multa vreme:e posibil!
Solutiile eficiente si economice din protofoliul nostru vor face sa dispara toate urmele de murdarie, calcar, ploaie sau grasime in mod eficient si rapid!

Curatenie dupa constructor

Ati reorganizat? Ati modernizat? Ati renovat? Foarte bine. Sunati-ne pentru a inlatura surplusul lasat de constructori. La final ne veti multumi!

Alpinism utilitar

Cladirile inalte sunt preferatele noastre. Echipa de alpinisti e gata sa intervina pentru a va oferi o curatenie la standarde „inalte”.

Decapari

Tratamentele chimice oferite de SFS, asigura un decapaj al suprafetelor ce nu poate fi trecut cu vederea. Se identifica gradul de incarcare, se aplica substantele potrivite si apoi se actioneaza mecanic cu ajutorul monodiscului.

Impregnari si sigilari

Produsele si echipamentele gama SFS protejeaza suprafetele delicate din facilitatile dumneavoastra pentru a oferi calitate si durabilitate.

Decontaminari utilaje

Industria alimentara are multe puncte sensibile si zone cu grad mare de contaminare. Pentru a putea preveni acest lucru, utiliajele au nevoie de decontaminari personalizate, functie de incarcatura proprie. Echipa noastra identifica aceste probleme si aplica solutia specifica fiecarei instalatii si aparatura.

Degresari

Acest procedeu este imperios necesar fiecarei industrii, pentru o buna functionare a tuturor utilajelor. Degresarea se face cu solutii chimice profesionale pentru o functionare optima.

DDD

SFS GROUP ofera servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare folosind echipamente profesionale si substante specializate agreate in inustria alimentara si nu numai.